23 noiembrie, 2021

noiembrie 23

O dimineata de toamna. Ploua. In sfarsit avem un pic de ploaie. In sfarsit voi reusi sa scot pastarnacul cand se linisteste. Si poate si bulbii de flori sa ii pot da la beci. 
Drumul de ieri la Iasi a fost obositor. Aglomeratie pe sosea, aglomeratie in oras si fara timp de hoinarit prin magazine. Asta nu inseamna ca nu mi-am luat doua prostioare de craciun de la supermarket, la reduceri. 
cam asa a fost drumul

La intoarcere am mai smotruit un pic in casa pe langa rutina zilnica si am terminat ziua cu un film nou la Diva (nou pentru ca nu l-am mai vazut) si un episod dintr-un serial romanesc la protv. Le-am vazut printre gene pentru ca "cineva" dadea cu praf de somn in dormitor:

Astazi continui cu smotruiala in casa: mai un sertar de organizat, mai un dulap de ordonat, ceva hartii de pus in ordine, ceva bucatareala si poate reusesc sa inchei cardiganul mov. Ar mai fi si de demarat operatiunea carpit sosete de lana dar asta e o activitate de seara in fata semineului.
O zi de marti spornica sa avem!

7 comentarii:

  1. Deci tu nu esti sofer, asa ca poti lucra pe drum. Te invidiez un pic. Ma bucur totusi ca sofand, am mai multa libertate de miscare.
    Delicios acl mic "Mos Ene"

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place sa conduc dar de cate ori am ocazia sa fiu pasager o fac cu tot dragul. De regula ma bucur de peisaj dar de cand cu masina asta mai spatioasa combin activitatile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu sunt sofer sunt copilot, adica stau in dreapta. Aici fie admir peisajul, fie dorm( cel mai adesea)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunăștia ziua ! A trecut ceva timp de când nu ți-am vizitat blogul...Descopăr, cu mult drag, acelaşi calm de gospodină ce ştie cum să le așeze pe toate...Mi-era dor de atmosfera plăcută, dulce din blogul tău! Vă doresc multă sănătate ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur de vizita ta! Multa sanatate si mai ales liniste sufleteasca si tie!

      Ștergere
  5. Iașiul a devenit foarte aglomerat. La noi fetele fiind mai mici, încă nu mă relaxez la drum...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand era Matei mic jucam "fazan" la drum si mai inventasem niste jocuri cu tabla inmultirii si a adunarii/scaderii, cu "cel mai frumos detaliu" sau povesti inventate despre diverse locuri vazute. Asta cu povestile o mai facem si acum...

      Ștergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.