05 noiembrie, 2021

noiembrie 5

 A cincea zi de provocare si prima pana de inspiratie. Chiar daca am constatat ca postarile zilnice fac bine la moral, exista riscul de a ramane in pana de idei sau de a ma repeta. 

Dimineata e calda, mult mai calda decat zilele trecute. Si e liniste. Probabil de la norii ce stau in calea razelor soarelui. Astept veterinarul pentru vaccinurile anuale la catei. Intre timp imi beau cafea fara zahar deloc in dimineata asta, pentru ca glicemia mea are impresia ca este intr-un parc de distractii. 

In curte ma asteapta mocheta din camera lui Matei sa o curat. Ieri am scos mobila si mocheta pentru o curatenie generala. Astazi sper sa elibereze peretii si dupa micile reparatii sa dea cu var. Pentru ca sta mai mult in casa, vrea ca din primele lui salarii sa isi reamenajeze camera. In vara a avut multe examene si nu parea momentul ideal pentru asta. Urmeaza mobila noua si benzile cu led si telecomanda pe care le va lua treptat, pe masura ce se incadreaza in buget. Perdelele si draperiile le-a primit cadou de la o prietena foarte draga asa ca abia astept sa vad cum va fi la final.

Din pacate, faptul ca suntem imprastiati in mai multe proiecte incepute la care lucram in functie de vreme, de buget si de necesitati e destul de obositor. Partea buna e ca scap de curatenia de sarbatori. 

Sa aveti o zi spornica !



9 comentarii:

  1. wow! ce fain! Deja isi redecoreaza camera din banii lui! Ce frumos e sa vezi cum cresc puii si se fac oameni gospodari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Uneori mi se pare ca e prea responsabil si prea matur. Si parca a trecut timpul prea repede...

      Ștergere
  2. Si eu mi-am pus problema asta, despre ce sa scriu zilnic. Momentan nu am ramas in pana de idei, pt ca nu scriu mereu la aceeasi ora, dar si a fost si o perioada agitata cu cate ceva aproape zilnic. Dar va veni si vremea aia cand...vom vedea la momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul moment din zi cand pot scrie e dimineata, la cafea. Apoi totul se aglomereaza. Seara sunt prea obosita. Uneori ma asez pentru cateva minute si adorm. Nu am energie decat sa ma joc cu pisicuta mica. Nici macar sa crosetez... Dar continui pentru ca aveam nevoie de un imbold sa scriu din nou...

      Ștergere
    2. Sunt zile ca azi in care si eu ma simt obosita sa scriu, dar cum nu am facut-o pana acum, trebuie sa trag de mine seara. Dar sun si zile in care plec de acasa cu noaptea în cap și nu am cum scrie dimineata. Ritualul meu de dimineata e telefonul cu o prietena buna si asta se poate face fie la cafelută acasă fie la volan.

      Ștergere
  3. Spor în tot ce faci, dar nu uita și de odihnă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vin doua zile de leneveala... Si nu mai e mult pana la Craciunul.
      Multumesc!

      Ștergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.