26 noiembrie, 2021

Noiembrie 26

 M-am trezit inaintea alarmei. Mai ales ca avem un locatar nou in casa. O catelusa creata de casa. A aparut acum vreo doua saptamani la cimitir. Si slabea pe zi ce trece. Cateva zile s-a dus sotul meu sa ii duca mancare, dar ieri Matei s-a hotarat sa o prinda si sa o aduca acasa. Si l-a adoptat. A stiut sa se duca direct in cada cand a intrat in casa. A stat cuminte la dus si la scos scaietii din blanita. Nu a speriat-o nici uscatorul de par si nici aspiratorul. Iar camera preferata e cea a lui Matei. Urca in pat cat sa se alinte si apoi sta pe paturica "ei". Cand sta Matei la calculator, ea sta la picioarele lui. Intelege ce ii spui si se face inteleasa. A venit si veterinarul sa o vada si i-a dat pastilute si picaturi pentru deparazitare. Inca nu se intelege cu Bobita dar banuiesc ca in timp se vor obisnui unul cu altul. Am aflat ca o cheama Ina si nu stie de granule. In schimb ii place mamaliga. De parca nu erau destui 7 caini. Acum avem 8.

Asa ca dimineata a inceput cu pisica pe genunchi, catelusa la picioare si cafea aromata in fata semineului. 
Azi e zi de retusuri la var in camera lui Matei si sper eu sa punem si mocheta. Din cauza volumului mare de vanzari, mobila mai intarzie o saptamana. A ajuns in schimb salteaua la pat si am comandat ultima piesa de mobilier pentru camera lui: biroul din 2 piese versatil (poate fi pus in L sau drept).
Daca vremea e buna as vrea sa termin de curatat gradina si ultima zona din curtea din fata. Ar trebui sa tai si dumitritele tarzii dar inca sunt inflorite. Iar de gatit ma tenteaza o fasole batuta, un bors de cartofi si cartofi la ceaun cu salata de praz.
O zi spornica tuturor!



4 comentarii:

  1. Am zis mereu ca ai un suflet mare! Si tu si toata familia ta. Sanatate noului membru al familiei. O zi spornica si tie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu imi imaginez cum e viața cu 8 câini și cu Bobiță, dar să vă trăiască! Draga de ea, sunt convinsă că până la Crăciun va fi mult schimbată...

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.