13 noiembrie, 2021

noiembrie 13

 O dimineata rece. Temperatura a scazut sub zero grade. O bruma groasa si un pic de ceata. Miroase a toamna tarzie. 
Au fost 2 zile nebune, cu oameni la treaba, in care mi-am baut cafeaua printre treburi. Joi mai aveam cafea in cana si seara. Seara in care am adormit pe la 8 seara cu pisicuta langa mine. M-a trezit sotul pe la 12 sa ma schimb in pijamale si sa facem patul... 
Dar am terminat de recoltat porumbul stiulete. Mai trebuie adus acasa luni. 
Lista cu "de facut" se scurteaza cu fiecare zi. Abia astept sa terminam si renovatul ca sa ma ocup in liniste de decorurile de craciun. 
Saptamana asta am descoperit in oras un loc unde cafeaua e cu arome si spuma de lapte cu un pret pe masura. Dupa ce m-a alintat sotul cu o cafea mare, spumoasa si gustoasa mi-am facut comanda de siropuri cu arome pentru cafea. Le asteptam pe luni. Doar ca incepe postul acusica si nu stiu daca pot face spuma de lapte vegetal. Dar o sa incerc.

Oricum postul acesta e cu mult, mult peste asa ca drumul spre craciun se anunta frumos si aromat. Sper ca saptamana viitoare sa terminam treburi pe afara ca sa ne putem concentra pe interior.
Mi-a venit si comanda de cosmetice cu un spumant de baie si o masca de par noi pe care o sa le incerc diseara.

Azi e zi de smotru, spalat si calcat rufe la care se adauga un drum in oras pentru cumparaturi.
O sambata minunata tuturor!

6 comentarii:

  1. spor la treburi! laptele din fulgi de ovaz e mai bun in cafea,ca e mai gros. Sa fac spuma din el n-am incercat.

    spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laptele din fulgi de ovaz cu aroma de cafea il folosesc de regula in zilele de post. Stiu ca este si o varianta "barista" care sper ca se spumeaza. Daca nu, merge si nespumat... O zi frumoasa!

      Ștergere
  2. Draga mea, la DM este un lapte vegetal pentru cafea care se spumează bine. Zile cu senin în suflet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invidiez pentru lista aia care se scurteaza. A ea parca se lungeste. Pentru o treaba taiata de pe lista parca rasar peste noapte inca doua ce trebuie rezolvate.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.