Un pahar obisnuit de apa de 250 ml
Faina 125 g
Zahar tos 200 g
Zahar pudra 180 g
Sare fina 220 g
Gris 200 g
Orez 230 g
Pesmet fin 125 g
Nuci macinate 200 g
Nuci pisate 225 g
Fasole boabe 220 g
Mazare 230 g
Lapte praf 120 g
Lapte 250 g
Unt topit 245 g
Ulei 245 g
Smanatana 250 g
Bulion de rosii 220 g
Apa, vin, bere 250 g
Sirop 330 g
O lingura obisnuita de masa, plina
Faina 25 g
Zahar tos 30 g
Zahar pudra 25 g
Sare fina 30 g
Gris 25 g
Orez 25 g
Pesmet fin 15 g
Nuci macinate 25 g
Lapte praf 20 g
Lapte 20 g
Unt topit sau untura 20 g
Ulei 20 g
Smantana 25 g
Bulion de rosii 25 g
Apa, vin, bere 15 g
O lingurita plina
Faina 10 g
Zahar tos 12 g
Sare fina 12 g
Gris 8 g
Pesmet fin 5 g
Lapte praf 5 g
Unt topit sau untura 5 g
Ulei 5 g
Smantana 5 g
Sirop 7 g
Apa, vin, bere 5 g